Beszerelés

Turbó beépítés

A turbó meghibásodások több mint 90%-a az üzemeltetési körülményekre, azaz tulajdonképpen a jármű hibájára vezethető vissza, nem pedig a turbó elöregedésére vagy anyaghibájára. Éppen ezért egy turbó csere sohasem abból áll, hogy lecsavarozzuk a régi turbót és visszatesszük az újat, sőt! 

Amennyiben el szeretnéd kerülni az újbóli meghibásodást, illetve a rendellenes működést, akkor meg kell szűntetni a meghibásodás kiváltó okát!

Azonban a legtöbb szerviznek ehhez nincs elég tapasztalata, hiszen nem szakosodtak az ilyen jellegű hibafeltárásra, nem tudják rutinszerűen, hogy az adott autónál mire kell kiemelten odafigyelni, hiszen nagy valószínűséggel évente csak egy-két turbót cserélnek! Rosszabb esetben azonban az általános turbó beépítési szabályokkal sincsenek tisztában, nemhogy a jármű specifikus előírásokkal. Kicsit olyan ez, mint az orvoslás, ott is megvannak a szakterületek és egy térdspecialista jó eséllyel nem fog érteni az agysebészethez, de ettől még lehet jó szakember, csak ehhez nem ért megfelelően.

A Master Turbo Szerviz ráadásul nem csak az autók javításával, turbó ki- és beszerelésével foglalkozik, hanem gyakorlott a turbó felújításban is, ami hatalmas előny, hiszen minden tudás egy egységben koncentrálódik, elkerülhetjük nem csak a tipikus hibákat, de megelőzhetjük a rejtett buktatókat is! A leszerelt hibás turbófeltöltőt szakértőink átvizsgálják és az abból nyert információk alapján már célzottan tudják kijavítani a gépjármű hibáit, hogy a turbó meghibásodása ne fordulhasson elő még egyszer.

Nem utolsó szempont a Te biztonságod, azaz az egyedi, akár korlátlan garancia sem, amit nyújtunk Neked! Ne feledd! Nálunk egy kézben van minden munkafolyamat, ezért ha bármi problémát tapasztalsz, nem fogunk másra mutogatni, hanem haladéktalanul orvosoljuk azt! Nem nehéz olyan (költséges) történeteket találni az interneten vagy az ismeretségi körödben, ahol a kicserélt turbó nem működött megfelelően vagy rövid időn belül újra meghibásodott, a szerelő és a turbós cég pedig egymásra mutogatott, a tulajdonos pedig két szék között a padlóra ült, azaz bosszankodott, szervizbe járt és a végén duplán fizetett, mert nem maradt más választása! Na, ez az, ami nálunk nem fordulhat elő veled!

Olvasd el, hogy mit kínálunk pontosan garanciális téren:

MASTER TURBO SZERVIZ STANDARD GARANCIA

A Standard garancia 12 hónapra vagy 15.000 km megtételére vonatkozik – amelyik hamarabb bekövetkezik. Ezen időtartamon belül, ha az általunk beépített turbófeltöltő ismételten meghibásodna, akkor annak javítása illetve ki- és beszerelése számodra munkadíj mentes! Nem keresünk kifogásokat, Téged nem érhet kár! Sőt, még ennél is többet kínálunk:

MASTER TURBO SZERVIZ GARANCIA PLUSZ SZOLGÁLTATÁS

Amennyiben úgy döntöttél, hogy a turbó csere folyamatát teljes egészében cégünkre bízod, akkor egyedülálló módon arra is van lehetőséged, hogy a turbóra „örök garanciát” szerezz! Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy hozzánk hozd a jövőben is kötelező karbantartásra (értsd olaj és szűrőcserére) illetve javításra az autódat. Amennyiben a karbantartásokat maximum 15.000 km-enként vagy évente egyszer (amelyik hamarabb bekövetkezik) velünk végezteted el, a következő 15.000 km-re vagy 1 évre meghosszabbodik a garanciád! És ez bármeddig így folytatódhat, így soha többet nem kell tartanod egy költséges ismételt turbó javítástól!

Reméljük sikerült meggyőznünk, hogy minket válassz! Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Master Turbo Szerviz

Master Turbo Szerviz Munka közben: