Felújított turbó

Felújított turbó, az optimális döntés!

Felújított turbó vásárlása egy optimális választás! Gyors, kényelmes és költséghatékony, de ha nem megfelelő helyről szerzed be, akkor könnyen rémálomba torkollhat! Felújított és felújított turbó között hatalmas különbségek lehetnek és nem csak árban!

Sok helyen azzal verik át a vevőket, hogy egy használt, bontott turbót pofoznak helyre, kicserélik, amit feltétlen ki kell cserélni benne, a többit megtartják. Gondolom Te sem szeretnél egy olyan turbóért fizetni, amiben időzített bombaként hemzsegnek a használt, kopott alkatrészek. Egy ilyen szerkezet lehet, hogy működőképes lesz ideig-óráig, de jó sohasem lesz!

Arról nem is beszélve, hogy sok cégnél egyszerűen nincsenek meg a gépi feltételek a megfelelő minőségű felújításhoz! Nincs üzemi fordulatszámú kiegyensúlyozó gépük és/vagy nincs a megfelelő kalibrációhoz szükséges próbapadjuk sem.

A Master Turbo Szerviz garantálja Neked, hogy minden felújított turbónk megfelel az alábbi feltételeknek, hogy Téged ne érhessen csalódás:

  • Teljesen új, gyári forgórész kerül beépítésre - egyetlen használt/bontott alkatrész sem lehet a forgórészben
  • A forgórész üzemi fordulatszámon kerül kiegyensúlyozásra
  • A teljes turbó üzemi körülmények között átesik egy 8 pontos szigorú minőségellenőrzésen, beleértve az olajtömítettség vizsgálatát is
  • A legmodernebb próbapadon kalibráljuk a turbót, hogy minden beállítása tökéletesen megeggyezzen a gyárival
  • Egyedi garanciális szolgáltatásokat biztosítunk Neked, amivel nem érhet csalódás

Felújított turbó áraink:

Jelenleg is több, mint 500 típus van raktárunkban, jellemzően 55.000 és 95.000 Ft + áfa közötti áron, melyeket cseredarab leadásával bármikor megvásárolhatsz! A készlet folyamatosan cserélődik és bővül, ezért kérlek, hogy telefonon vagy email-ben érdeklődj és tetesd félre a szükséges típust.

Bármi kérdésed van, kérlek fordulj hozzánk bizalommal!

Új turbóra van szükséged vagy a saját turbódat szeretnéd megjavíttatni? Mi abban is tudunk segíteni! Esetleg az egyedi garanciális szolgáltatásaink érdekelnek? Kattints az alábbi gombokra:

Új turbók Turbó felújítás Kiemelt garancia Kiemelt akciós turbó árak