Akár örök garanciát adunk az általunk szervizelt turbókra!

Az általános Garancia keretében turbó javítás, felújított turbó vagy új turbófeltöltő vásárlása esetén 12 hónap vagy 15.000 km (amelyik hamarabb bekövetkezik) garanciát adunk. Az általános garanciának NEM feltétele a Master Turbó Szervizben történő beépítés, azonban a szakszerű beszerelés elengedhetetlen. 

Garancia Plusz szolgáltatásunk akkor él, ha úgy döntöttél, hogy a turbó csere folyamatát teljes egészében cégünkre bízod. Ez azt jelenti, hogy sem a turbó végett, sem pedig a szerelési munka miatt nem kell idegeskedned – hiszen mindent egy kézben tartunk. Ebben az esetben egyedülálló módon arra is van lehetőséged, hogy a turbóra „örök garanciát” szerezz! Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy hozzánk hozd a jövőben is kötelező karbantartásra (értsd olaj- és szűrőcserére) illetve javításra az autódat. Amennyiben a karbantartásokat maximum 15.000 km-enként vagy évente egyszer (amelyik hamarabb bekövetkezik) velünk végezteted el, a következő 15.000 km-re vagy 1 évre meghosszabbodik a garanciád! És ez bármeddig így folytatódhat, így soha többet nem kell tartanod egy költséges ismételt turbó javítástól!

Reméljük sikerült meggyőznünk, hogy minket válassz! Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Végeztesd velünk a hibás turbód javítását, valamint ki- és beszerelését, illetve ezek után autód évente vagy 15.000 km-enként esedékes kötelező szervizelését, és élvezd az örök garanciát.

Ennek külön díja nincs, csupán velünk kell végeztetned a turbó javítást és cserét, valamint autód évente vagy 15.000 km-enként esedékes kötelező szervizelését.