turbófeltöltő a motortérben

Mit érdemes tudnod a turbó javítás kapcsán?

A turbófeltöltők rendkívül precíz szerkezetek: a rotor fordulatszáma elérheti a percenkénti 300.000-t is, ráadásul mindezt szélsőséges hőmérsékletek mellett. Így belátható, hogy mind az anyagminőség, mind a javítási technológia kulcsfontosságú. 

– választanod kell egy céget, ahol minőségi munkát végeznek és akiben megbízhatsz
– mind az anyagminőség, mind a javítási technológia kulcsfontosságú, csakúgy, mint a felújított turbófeltöltő megfelelő próbapadi beszabályozása
– a profi turbó javításhoz elengedhetetlenül szükséges a megfelelő minőségű cserealkatrészek használata
– elengedhetetlen a turbó javítás során az üzemi fordulatszámon végzett, mg pontosságú kiegyensúlyozás
– szintén létfontosságú a számítógép vezérelt változó geometria és vezérlő szelep beállítás a gyári értékekre

Neked természetesen fontos ezen felül még az ár és a vállalási határidő is!

Jó hírünk van, mert a Master Turbó Szerviz csapata ehhez megfelelő szaktudással és több mint 10 éves tapasztalattal várja megrendelésed! És ráadásul árazásban is az élmezőnyben vagyunk, sőt a legtöbb típushoz raktárról tudunk alkatrészt biztosítani, így akár 1 napon belül megjavítjuk a turbófeltöltődet!

Egy szakszerű turbó felújítás ára nagyban függ a turbó típusától, a probléma összetettségétől, valamint a javításhoz szükséges alkatrészektől. Miután bevizsgáltuk a turbódat, részletes árajánlatot adunk, és ennek elfogadása után kezdünk bele a javításba.  Előzetes árajánlatot az alábbi gombra kattintva tudsz kérni >>

AJÁNLATOT KÉREK

Legtöbbször egy napon belül elvégezzük a hozzánk beérkezett turbófeltöltő javítását. Mielőtt azonban megkezdenénk a munkálatokat, egyeztetünk veled annak időtartamáról és pontos költségéről.

Pontos diagnózist adunk neked a járművedben lévő turbó meghibásodásának okairól – ezt tapasztalt autószerelő csapatunk, valamint turbó javításért felelő szakértőink teszik lehetővé. Ez azért fontos, mert így a jövőbeni turbó hibát kiküszöbölheted.
Továbbá vedd figyelembe, hogy a gyári turbót már nem fejlesztik, így ha kiderül az évek alatt egy típushiba, akkor az új turbóban is benne lesz. Ezzel ellentétben a pótalkatrészeket folyamatosan újragondolják: azonosítják a gyenge pontokat a konstrukcióban és kijavítják azokat. Így a te turbódba akár már egy fejlettebb és megbízhatóbb alkatrész kerül a felújítás során.

NEM. Amennyiben kizárólag turbó javítás szolgáltatásunkat veszed igénybe, nem szükséges külön időpontot foglalnod.