csaknem negyed évszázados tapasztalat

Master autószerelő műhely

megbízhatóság, minőség, szakértelem

Budapesti autószerelő műhelyünkben több mint 20 éve foglalkozunk járművek teljes körű javításával. Autódiagnosztika és hibakód olvasás, olajcsere, hengerfejes autó javítása, mind-mind szolgáltatási körünkbe tartozik. Több mint 10 éve szakosodtunk a turbófeltöltőkkel kapcsolatos problémák gyors, olcsó, de ugyanakkor szakszerű megoldására. Olyan márkafüggetlen autószerviz vagyunk, aki sikeres egyszerre mind a két szakterületen, egyesítjük az autójavításban szerzett tapasztalatunkat a sikeres turbó javításhoz szükséges tudással és technológiával. Így tökéletes megoldásokkal tudunk szolgálni neked, akár a teljes javítási folyamatot bízod ránk az autóddal együtt, akár csak magát a turbót javíttatod nálunk!

Turbó javítás

Professzionális géppark, német precizitás, gyors megvalósítás és minden igényedre a legoptimálisabb megoldás.

Turbó felújítás

Turbó felújítás szakértő csapattal több mint 10 év tapasztalattal, professzionális minőségben, 24 órán belül

Új turbó

Csak az újban bízol? A legkeresettebb típusok 2 órán belül, a többi 24-48 órán belül a tiéd lehet!

Turbó csere

Komplex, kulcsrakész megoldást keresel a meghibásodott járműved javítására? Nálunk erre is van lehetőséged!
M5 autószerviz Budapest

Korrekt turbó szerviz Budapesten

Az autójavításhoz és turbófelújításhoz csak minőségi, európai alkatrészeket használunk. Szoros kapcsolatban állunk a világ vezető cégeivel, így garantálni tudjuk neked a legjobb árakat a legjobb minőség mellett!

Nem csak, hogy Magyarországon egyedi minőséget kapsz tőlünk, hanem exkluzív, valóban neked kedvező garanciális feltételeket és szolgáltatásokat is!

Bizalmadat előre is köszönjük és várjuk megkeresésedet!