Garrett turbók egy műhelyben a szerelő asztalon
Régi és felújított turbó egymás mellett fehér hattérrel

0+

Év tapasztalat
Turbó felújítás

Mit érdemes tudnod a turbó felújítás kapcsán?​

Ha meghibásodott a turbód, akkor a legokosabb megoldás, ha megjavíttatod!

Miért válassz minket?

Professzionális turbó felújítás

Turbó felújítás - jobb is lehet, mint az új turbó!

Autószerelő csapatunkkal és turbó felújításra szakosodott kollégáinkkal karöltve pontos diagnózist adunk neked a járművedben lévő turbó meghibásodásának okairól. Ez azért fontos, mert így kiküszöbölheted a jövőbeni turbó hibát.
Továbbá vedd figyelembe, hogy a gyári turbót már nem fejlesztik, így ha kiderül az évek alatt egy típushiba, akkor az új turbóban is benne lesz. Ezzel ellentétben a pótalkatrészeket folyamatosan újragondolják: azonosítják a gyenge pontokat a konstrukcióban és kijavítják azokat. Így a te turbódba akár már egy fejlettebb és megbízhatóbb alkatrész kerül a felújítás során.

Szakértő, profi csapat

Sok ezer felújított turbófeltöltő után pontosan tudjuk, hogy mire van szükséged! A legtöbb esetben 24 órán belül készen vagyunk turbód felújításával, minimum 1 év garanciát vállalunk rá és egész Magyarországon szállítási díj nélkül visszük el hozzád.
turbófeltöltő a motortérben
Szív alakú turbófelötltő

Modern műhely, több mint 10 év tapasztalattal

Meghibásodott a tubó járművedben? Lépj kapcsolatba velünk, mi pedig orvosoljuk a problémát! Turbó felújítás, javítás, új turbó ki- és beszereléssel, akár örök garanciával! Küldd el neved és telefonszámod, és kollégáink munkaidőben 1 órán belül visszahívnak!

  Kérd a turbó felújítást ki- és beszereléssel!

  Komplex szolgáltatást nyújtunk - ha szeretnéd

  Ha Budapesten élsz, akkor látogass el szervizünkbe, ahol komplex szolgáltatásunk keretében egy kézben tartjuk a hibás turbó kiszerelését, a turbó felújítását valamint a beszerelését. Ha csak a turbód szeretnéd felújíttatni - beépítés nélkül -, abban is partnereid vagyunk.
  Amennyiben úgy döntesz, hogy a ki- és beszerelést, a turbó felújítást és ezt követően a jármű kötelező szervizelését is nálunk végezteted, örök garanciát adunk a turbófeltöltőre.
  Turbó felújítás egész Magyarországon! Ha nincs lehetőséged személyesen eljönni hozzánk, az sem gond! Ingyenesen elszállítjuk hibás turbódat és szintén díjmentesen visszaszállítjuk a megjavítottat.

  turbófeltöltő metszete
  Szolgáltatásaink

  Master turbó szerviz

  Vélemények, visszajelzések

  Ügyfeleink mondták...

  Kiemelten fontos számunkra szolgáltatásainkat igénybe vevő vásárlóink tapasztalata, értékelése. Íme néhány közülük...

  "

  Gyors, megbízható csapat

  értékelés csillagok
  2017 Opel Insignia CDTI turbót javítottak. Hibátlanul és szépen működik azóta a turbó, és annyiért javították, amennyit az elején mondtak. Az autót nem kellett hetekig ott tárolni, néhány órán belül el is vihettem- jó a szervezés és a kiszolgálás is.
  "

  Korrekt árak, megbízható műhely

  értékelés csillagok
  Alaposak, segítőkészek, és ami a legfontosabb és a legritkább főleg Pesten: nem vernek át és korrektek az áraik. Bátran ajánlom ha nem értesz az autódhoz de szerelőre van szükséged.
  "

  Precíz és gyors csapat

  értékelés csillagok
  Telefonos egyeztetés alapján már másnap reggel tudták fogadni az autómat amit persze át is néztek, független attól , hogy tele voltak munkával. Még aznap szét szedték a turbót, következő napra készen is lett. Így csak pozitívumot tudok írni: segítőkészek, gyorsak, precízek voltak. Csak ajánlani tudom a műhelyt. Köszönöm.
  "

  Minden tökéletes volt, köszönöm!

  értékelés csillagok
  Gratulálok, ez egy jó szerviz! A kapcsolatot e-mailben vettem fel velük, gyorsan válaszoltak és ajánlottak időpontot. Egy XC90 D5 turbófelújítását kértem tőlük. Tájékoztattak a turbó vizsgálatának menetéről, a várható díjakról, az elkészülés határidejéről. Minden úgy történt ahogy azt előre jelezték. Minden ott dolgozó kedves, udvarias. Az előre megadott árak korrektül megmaradtak a fizetésig is.

  Kapcsolat

  Lépj velünk kapcsolatba!

  Parkolási lehetőséggel, ügyfélváróval és nem utolsó sorban pedig szakértő csapattal várunk téged Budapesten, a XX. kerületben lévő, könnyen megközelíthető műhelyünkben.

  Címünk:

  1205 Budapest, Aradi utca 39. B

  Nyitva tartás:

  H-P: 8.00 - 16.00