autóalkatrész, turbó, járműbe szerelt

Új turbót vennél? Ne keresd tovább!

Amennyiben úgy döntesz, hogy új turbót szeretnél vásárolni és nem a régit javíttatod meg, akkor két lehetőséged van:

  • Gyári új turbó
  • Utángyártott új turbó

Gyári új turbó vásárlása esetén azt kapod, amivel anno a Te autódat is szerelték (pl. Garrett, KKK, IHI vagy Holset) gyárilag. Ez kétség kívül a legbiztonságosabb, azonban a legdrágább megoldás is. Vannak persze olyan szituációk, amikor a javítás nem lehetséges (pl. elrepedt a turbinaház és nem áll rendelkezésre pótalkatrész) vagy nem lenne gazdaságos (pl. nem csak a forgórész, de az elektronika is javításra szorul), így nincs más lehetőség, csak az új turbó!

A jó hírünk az, hogy az összes gyári beszállítóval kiváló kapcsolatban állunk, így szinte minden járműhez (nem csak személy, de teherautókhoz, sőt munkagépekhez, hajókhoz vagy traktorokhoz is) tudunk gyári megoldást jellemzően 0-48 órán belül és ami a leglényegesebb, hogy a márkaszervizes ár töredékéért!

Utángyártott új turbó:

Új turbó vásárlása esetén azonban van egy másik lehetőséged is a gyári, eredeti turbón kívül, hiszen a legnépszerűbb járműtípusokhoz választhatsz utángyártott feltöltőt is! Egyértelmű előny, hogy ezek a termékek olcsóbbak, mint a gyáriak, azonban nagyon nem mindegy, hogy mit választ az ember! Hatalmas különbségek vannak minőségben és megbízhatóságban az egyes termékek között és egy rossz választás végzetes is lehet az autód és pénztárcád számára! Sajnos az utóbbi időben elég sok gyenge minőségű, ámde olcsó termék árasztotta el a nagy hazai autóalkatrész hálózatokat. Gondolj egy kicsit bele, ha egy ilyen silány minőségű „áruházi” turbó tönkremegy, akkor mi vár rád! Sok ügyfelünktől hallunk illetve a szervizünkben mi is tapasztalunk rémtörténeteket:

  • Az olcsó, jellemzően kínai gyártmányok, amikor tönkremennek, jó eséllyel a motorban, katalizátorban, részecskeszűrőben is kárt tesznek
  • A garanciális ügyintézés több hét, ráadásul nem előtted zajlik, Te csak közvetítőkön keresztül értesülsz, utólag róla és jellemzően elutasítják az igényedet
  • Az újbóli ki- és beszerelés díja, minden járulékos költséggel (pl. olaj, olajszűrő, stb.) együtt téged terhel

Ha a Master Turbo Szerviz-t választod, akkor ilyenektől nem kell tartanod! Mi csak két jól bejáratott, európai, garantáltan csalódásmentes és a világ minden pontján elismert, úgynevezett „aftermarket” gyártó termékét forgalmazzuk, az angol Melett és az olasz Turborail feltöltőit. E két márka kizárólag turbófeltöltők gyártásával foglalkozik több évtizedes tapasztalattal ezen a szakterületen.

Ráadásul kiemelt és gyors szakmai hátteret is biztosítunk számodra a termékekhez.

Az új turbó ára nagyban függ az autód típusától, teljesítményétől. Mindemellett az is számít, hogy gyári vagy utángyártott turbófeltöltőt szeretnél. Fontos azonban, hogy kiváló partneri kapcsolatunknak köszönhetően mind a gyári turbókat mind pedig az utángyártott feltöltőket remek áron biztosítjuk számodra. Kérj árajánlatot, mi pedig még aznap, néhány órán belül válaszolunk!

AJÁNLATOT KÉREK

Az esetek többségében készletről, néhány órán belül prezentáljuk neked. Ha ritkább modellről van szó, akkor pedig 24-48 órán belül beszerezzük számodra európai partnereinktől. 

Érdemes telefonon vagy e-mailben érdeklődnöd az általad keresett konkrét típusról, hogy előzetesen ellenőrizhessük raktárkészletünket. Amint ez megtörténik, tájékoztatunk az átvétel időpontjáról és az árról.