Turbó

Segítünk a legjobb döntés meghozatalában!

Turbó felújítás

A legokosabb választás! Gyors, megbízható és költséghatékony. A legmodernebb gépekkel és csak minőségi alkatrészekkel dolgozunk. Olvass tovább és minden szükséges infomációt megkapsz, hogy jó döntést hozz!

Felújított turbó

Azonnali megoldás, kiváló minőség, költséghatékony áron! Csalódásmentes megoldást keresel? Akkor jó helyen jársz, olvass tovább és tudd meg, hogy miben nyújtunk többet, mint a legtöbb konkurensünk!

Új turbó

Gyári, eredeti minőség, de a márkaszervizes ár töredékéért! Új Garrett, KKK, IHI, Mitsubishi, Holset, Schwitzer vagy Melett és TurboRail turbót keresel? A legjobb helyen jársz! Olvass tovább és ismerd meg mit kínálunk Neked!

Kiemelt akciós turbó árak

Kiváló minőségű, cseredarabos felújított turbók azonnal, raktárról vagy másnapra az ország bármelyik településére! Mindezt most még kedvezőbb áron... Nézd meg kiemelt akciós kínálatunkat most!

Kiemelt garanciális szolgáltatásaink

Biztonságra vágysz? A minőséggel és a garanciával nem ismerünk kompromisszumot! Olvass tovább és tudd meg, hogy miben nyújtunk jóval többet, mint bármelyik konkurensünk!

A turbófeltöltő egy relatív egyszerű elven alapuló, de rendkívül precíz szerkezet, amely ráadásul nagyon érzékeny az üzemeltetési körülményekre is és ha meghibásodik, akkor rengeteg bosszúságot tud okozni Neked! Éppen ezért nagyon nem mindegy, hogy kit választasz partnerednek a turbó felújításához vagy új turbó beszerzéséhez! A fenti opciók közül válaszd ki, hogy melyik megoldás a legjobb számodra és tudd meg, hogy miért érdemes ehhez a Master Turbo Szerviz-t választanod. Ha segítségre van szükséged a döntésben, keress minket bátran!