Turbó felújítás

Minden, amit tudnod kell a turbó felújításról

Amennyiben meghibásodott a turbód, akkor a legokosabb megoldás, ha megjavíttatod! Ez esetben választanod kell egy céget, akik minőségi munkát végeznek és akiben megbízhatsz, de ez nem is olyan könnyű, mint azt elsőre gondolnád! Írtuk már korábban, hogy a turbófeltöltők rendkívül precíz szerkezetek. A rotor fordulatszáma elérheti a 300.000 / percet is, ráadásul mindezt szélsőséges hőmérsékletek mellett, így belátható, hogy mind az anyagminőség, mind a javítási technológia kulcsfontosságú! És akkor még nem is beszéltünk a felújított feltöltő megfelelő beszabályozásáról, ami nélkül a járműved gyengébb lesz, hibakódokat dobál be a rossz töltőnyomás értékek miatt és jó eséllyel a fogyasztása is megnő!

Tehát egy tökéletes turbó felújításhoz minimálisan szükséges:

  • a megfelelő minőségű pótalkatrészek használata
  • az üzemi fordulatszámon végzett, mg pontosságú kiegyensúlyozás
  • a számítógép vezérelt újrakalibrálás a gyári beállítási értékekre
  • és természetesen a megfelelő szaktudás a felújítást végző műhely részéről
  • Neked természetesen fontos ezen felül még az ár és a vállalási határidő is!

Jó hírünk van, mert a Master Turbo Szerviz ezekkel mind rendelkezik! És ráadásul árazásban is az élmezőnyben vagyunk, sőt a legtöbb típushoz raktárról tudunk alkatrészt biztosítani, így akár 1 napon belül megjavítjuk a turbófeltöltődet!

Mérlegelj! Ha figyelembe veszed az általunk kínált kiemelkedő minőséget, a szolgáltatásainkat és az egyedi garanciát, amit nyújtunk Neked, akkor a legjobb ajánlatot garantáljuk számodra!

Turbó felújítás árak

Egy szakszerű turbó felújítás ára nagyban függ a probléma mértékétől, ezért látatlanban nehéz árat mondani. Azért jellemző árakat igyekszünk mutatni:

  • Fix geometriás turbó javítása 20.000 és 70.000 Ft + áfa között szokott mozogni - garanciával
  • Változó geometriás turbó javítása 25.000 és 95.000 Ft + áfa között szokott mozogni, természetesen szintén garanciával
  • Változó geometriás turbó tisztítása illetve próbapadi tesztelése és beállítása 12.000 Ft + áfa áron
  • Turbó vezérlő elektronika javítása 20.000 és 55.000 Ft + áfa között van, természetesen ez is garanciával együtt értendő

Amit jó, ha tudsz, hogy nálunk a felmérés, árajánlat készítés minden esetben díjmentes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Fontos, hogy a fenti árak csak jellemző árak és kiszerelt turbófeltöltő esetére vonatkoznak.

Bármi kérdésed van, kérlek fordulj hozzánk bizalommal!

Felújított vagy új turbóra van szükséged? Mi abban is tudunk segíteni! Az egyedi garanciális szolgáltatásaink érdekelnek? Kattints az alábbi gombokra:

Felújított turbó Új turbó Kiemelt garancia Kiemelt akciós turbó árak