Új turbó

Ha új turbóra van szükséged...

Amennyiben úgy döntesz, hogy új turbót szeretnél vásárolni és nem a régit javíttatod meg, akkor két lehetőséged van:

  • Gyári új turbó
  • Utángyártott új turbó

Gyári új turbó vásárlása esetén azt kapod, amivel anno a Te autódat is szerelték (pl. Garrett, KKK, IHI vagy Holset) gyárilag. Ez kétség kívül a legbiztonságosabb, azonban a legdrágább megoldás is. Vannak persze olyan szituációk, amikor a javítás nem lehetséges (pl. elrepedt a turbinaház és nem áll rendelkezésre pótalkatrész) vagy nem lenne gazdaságos (pl. nem csak a forgórész, de az elektronika is javításra szorul), így nincs más lehetőség, csak az új turbó!

A jó hírünk az, hogy az összes gyári beszállítóval kiváló kapcsolatban állunk, így szinte minden járműhez (nem csak személy, de teherautókhoz, sőt munkagépekhez, hajókhoz vagy traktorokhoz is) tudunk gyári megoldást jellemzően 0-48 órán belül és ami a leglényegesebb, hogy a márkaszervizes ár töredékéért!

Utángyártott új turbó:

Új turbó vásárlása esetén azonban van egy másik lehetőséges is a gyári, eredeti turbón kívül, hiszen a legnépszerűbb járműtípusokhoz választhatsz utángyártott feltöltőt is! Egyértelmű előny, hogy ezek a termékek olcsóbbak, mint a gyáriak, azonban nagyon nem mindegy, hogy mit választ az ember! Hatalmas különbségek vannak minőségben és megbízhatóságban az egyes termékek között és egy rossz választás végzetes is lehet az autód és pénztárcád számára! Sajnos az utóbbi időben elég sok gyenge minőségű, ámde olcsó termék árasztotta el a nagy hazai autóalkatrész hálózatokat. Gondolj egy kicsit bele, ha egy ilyen silány minőségű „áruházi” turbó tönkremegy, akkor mi vár rád! Sok ügyfelünktől hallunk illetve a szervizünkben mi is tapasztalunk rémtörténeteket:

  • Az olcsó, jellemzően kínai gyártmányok, amikor tönkremennek, jó eséllyel a motorban, katalizátorban, részecskeszűrőben is kárt tesznek
  • A garanciális ügyintézés több hét, ráadásul nem előtted zajlik, Te csak közvetítőkön keresztül értesülsz, utólag róla és jellemzően elutasítják az igényedet
  • Az újbóli ki- és beszerelés díja, minden járulékos költséggel (pl. olaj, olajszűrő, stb.) együtt téged terhel

Ha a Master Turbo Szerviz-t választod, akkor ilyenektől nem kell tartanod! Mi csak két, jól bejáratott, garantáltan csalódásmentes és a világ minden pontján elismert, úgynevezett „aftermarket” gyártó termékét forgalmazzuk, az Angol Melett és az Olasz Turborail feltöltőit. Ráadásul kiemelt és gyors szakmai hátteret is biztosítunk számodra a termékekhez.

Bármi kérdésed van, kérlek fordulj hozzánk bizalommal!

Felújított turbóra van szükséged vagy a saját turbódat szeretnéd megjavíttatni? Mi abban is tudunk segíteni! Esetleg az egyedi garanciális szolgáltatásaink érdekelnek? Kattints az alábbi gombokra:

Felújított turbók Turbó felújítás Kiemelt garancia Kiemelt akciós turbó árak